פסטה שמנת סלמון – מתכון למנה מיוחדת וטעימה במיוחד | השף הלבן

פסטה שמנת סלמון

מנה מיוחדת המשלבת פסטה עם עם דג סלמון. מיוחד וטעים

מאת: רבקה בן-חיים
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פסטה שמנת סלמון
המרכיבים ל12 מנות:
  • 500 גרם פסטה של ברילה בצורת שבלולים
  • 1 שמנת לבישול 15%
  • 200 גרם סלמון טרי
  • 150 גרם פרמזן קולקשן
  • 50 גרם חמאה
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
  • 01.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

  • 02.

    חותכים את הסלמון לנתחים קטנים מאוד.

  • 03.

    מטגנים אותם בחמאה כ- 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מוסיפים את השמנת, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה.

  • 05.

    מערבבים את התערובת עם הפסטה.

  • 06.

    מחממים תנור ומסדרים את התערובת בתבנית, מפזרים מעליה את הפרמזן אופים כ -10 דקות על חום בינוני.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(979)