מתכון רוטב פטריות ושמנת | השף הלבן

רוטב פטריות ושמנת

רוטב עשיר, סמיך וקל להכנה, מתאים לשימוש בשדרוג מתכוני תפוחי אדמה או כרוטב חלבי לפסטה

מאת: אבי שליסל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
רוטב פטריות ושמנת
המרכיבים ל4 מנות:
  • 1 סלסלה פטריות פרוסות
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 3/4 כוס חלב
  • 1 מיכל שמנת לבישול
  • 1/2 כוס פתיתי פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • 1 כפית חמאה לטיגון
הוראות הכנה:
  • 01.

     מזהיבים קלות את הבצל ומוסיפים את הפטריות, ממליחים קלות.

  • 02.

     מוסיפים את החלב ומערבבים.

  • 03.

     מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

     מוסיפים את השמנת, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.

  • 05.

    מביאים לרתיחה ומבשלים כ 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 06.

    מוסיפים את הפרמזן ומסירים מהאש.

  • 07.

     מגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(614)