• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • מתכונים נוספים
  • פסטיבל יווני
  • סלט קיץ ובולגרית
ספריית-השף
  • מליצאנס פפוצקיה - חציל ממולא בפטה ורוטב עגבניות
  • סשימי דג עם צנוניות
  • סטרפטסדה - ביצים מקושקשות עם עגבניות וקוביות בולגרית מעודנת
  • המבורגר צמחוני - קציצות כרובית ובולגרית בלחמניה

סלט קיץ ובולגרית

סלט לוביה ועוד הרבה דברים טובים קייצי, משודרג בגבינה בולגרית ומוגש ברוטב טחינה

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמי אבליוביץ' \ צילום : אסף אמברם
דרג:
סלט קיץ ובולגרית
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי
כמות מנות: 6
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כוס שעועית לוביה יבשה שהושרתה במים למשך הלילה וסוננה
  • 2 אפרסקים צהובים, ללא הגלעין וחתוכים לפרוסות דקות
  • 2 שומר, חתוך לפרוסות דקות. את עלי השומר קוצצים דק ושומרים בצד
  • 1 צרור עלי נענע
  • עלי תימין, מופרדים מ- 2-3 גבעולים
  • ¼ כוס אגוזי מלך ,קלויים במחבת יבשה וקצוצים גס
  • ½ קופסת בולגרית פיראוס 16% שומן במרקם מעודן, חתוכה לקוביות
  • לרוטב טחינה:
  • 1/3 כוס טחינה גולמית
  • 1/3 כוס מים
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 לימון, סחוט
  • מלח לפי הטעם

איך מכינים:


1.      להכנת הלוביה: מניחים את הלוביה בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד לריכוך, ½1 -1 שעות. מסננים ומניחים בצד.


2.      להכנת האפרסקים: מחממים מחבת פסים מעל להבה בינונית. מניחים את פרוסות האפרסק וצולים מספר דקות מכל צד, עד לסימני חריכה. מניחים בצד.


3.      להכנת הרוטב: מניחים בקערה את כל הרכיבים ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.


4.      מניחים בקערה את שעועית הלוביה, אפרסקים צלויים, פרוסות שומר, עלי שומר, נענע ותימין ומערבבים בעדינות.


5.      מעבירים את הסלט לצלחת הגשה גדולה. מפזרים את אגוזי המלך וקוביות הגבינה, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים מיד.



אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד פסטיבל יווני מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של פסטיבל יווני.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • מליצאנס פפוצקיה - חציל ממולא בפטה ורוטב עגבניות
  • סשימי דג עם צנוניות
  • סטרפטסדה - ביצים מקושקשות עם עגבניות וקוביות בולגרית מעודנת
  • המבורגר צמחוני - קציצות כרובית ובולגרית בלחמניה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו