הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
מנת פתיחה נפלאה! שילוב קיץ נפלא של נקטרינות מקורמלות וגבינת שמנת
1. להכנת רוטב הקרמל: מניחים את המים, סוכר ומלח במחבת עמוקה מעל להבה בינונית ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-6 דקות תוך כדי ערבוב לסירוגין. מבשלים את הנוזל עד לקרמל בגון ענבר לא כהה מדי ולא בהיר מדי. מוסיפים את השמנת המתוקה ומנימיכים ללהבה נמוכה תוך כדי ערבוב תמידי 3 דקות מעבירים לכלי חסין חום, מוסיפים את תמצית הוניל ומצננים לטמפרטורת החדר. הרוטב יישמר במקרר כחודש ימים.
2. להכנת הנקטרינות: מחממים מחבת פסים מעל להבה בינונית. מניחים את פרוסות הנקטרינה וצולים מספר דקות מכל צד, עד לסימני חריכה. מניחים בצד.
3. להכנת הקרם: מערבבים את גבינת השמנת עם הדבש והוניל לקרם במרקם חלק. אם הקרם סמיך מדי מדללים עם מעט חלב.
4. מניחים את הנקטרינות הצלויות על צלחת הגשה. יוצקים מעל את רוטב הקרמל, מפזרים את השקדים הקלויים ועלי הנענע. מזליפים מעל את קרם גבינת השמנת ומגישים מיד.