הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
מטבל הקיץ האולטימטיבי שילך מושלם ליד הבגט
1. להכנת המטבל: מניחים בקערית את גבינת השמנת ומוסיפים אגוזי מלך, צימוקים, קליפה ומיץ לימון, נענע מיובשת, שום ו-1 כף שמן זית ומערבבים היטב (שומרים בצד קצת אגוזי מלך, צימוקים ונענע מיובשת להגשה). מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. אפשר להכין עד 24 שעות מראש ולשמור במקרר בכלי אטום .
2. לפני ההגשה מפזרים מעל את אגוזי המלך, הצימוקים והנענע מיובשת הנותרים, מזליפים מעט שמן זית ומגישים.
3. להכנת סלט המשוויה: פורסים את הפלפלים ומנקים מגרעינים. מחממים גריל או פלטת/ מחבת פסים. כשהגריל או הפלטה לוהטים מברישים במעט שמן ומניחים את פרוסות הפלפלים. צולים עד שהם רכים וחרוכים. לחילופין, אפשר גם לשרוף את הפלפלים שלמים ישירות מעל הלהבה כמו ששורפים חציל.
4. מנמיכים את החום ומוסיפים את העגבניות, שיני שום והבצל וצולים עד לריכוך, כ-15 דקות. מדי פעם יש להפוך את הירקות לצלייה אחידה.
5.
מעבירים את כל הירקות לסיר עם מכסה או לקופסה אטומה ומצננים. מקלפים
את הפלפלים, עגבניות ושיני השום ומעבירים לקרש חתוך. בעזרת סכין חדה קוצצים דק
ומעבירים לקערה. מוסיפים את זרעי הקימל ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית. טועמים
ומתקנים תיבול לפי הטעם. אפשר להגיש חמים
או קר וניתן לשמור במקרר מספר ימים.