כדורי שוקולד קורנפלקס - טעים וקראנצ'י | השף הלבן

כדורי שוקולד קורנפלקס

מתכון לכדורי שוקולד פריכים במיוחד עם קורנפלקס, מתכון קל ומהיר שתוכלו להכין גם עם הילדים! אפשר לשדרג את הכדורים ולקשט בחמוציות, דובדבנים מסוכרים או צימוקים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
כדורי שוקולד וקורנפלקס
המרכיבים ל20-25:
  • 200 גרם שוקולד מריר (או חלב או לבן או ערבוב של שני סוגים), שבור לחתיכות קטנות
  • 50 גרם חמאה/מרגרינה
  • 3 כפות חלב/יין
  • 2 כפות סוכר
  • 2.5-3 כוסות קורנפלקס רגיל
לשדרוג/עיטור:
  • צימוקים
  • חמוציות
  • דובדבנים מסוכרים
הוראות הכנה:
  • 01.

     ממיסים את השוקולד עם החמאה: בקערה חסינת חום מעל סיר עם מים חמים מבעבעים קלות (בן מארי). או במיקרוגל (מפעילים לסירוגין עד שהשוקולד נמס לחלוטין).

  • 02.

     מוסיפים קורנפלקס (הכמות תלויה באיך שאוהבים את האיזון בין השוקולד לקורנפלקס) ומערבבים היטב ובזהירות. חשוב להקפיד לא לשבור את הקורנפלקס, כך שהכדורים ישארו קראנצ'ים.

  • 03.

     נוטלים כפית גדושה מהתערובת, מסדרים במנג'טים. מוסיפים מעל (אם רוצים): דובדבנים מסוכרים, חמוציות או צימוקים. מניחים במקרר למשך שעה לפחות.

הכנת? כאן מדרגים
(895)