• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • מתכונים נוספים
  • ביצים
  • פריטטת בולגרית, תפוחי אדמה ומנגולד
ספריית-השף
  • נשיקות במילוי ריבת חלב
  • שקשוקת נסיכה כנענית
  • אומלט ממולא גבינת שמנת עם עשבי תיבול
  • שקשוקה סלמון מעושן וגבינה

פריטטת בולגרית, תפוחי אדמה ומנגולד

קבלו רעיון לארוחת ערב מפנקת במיוחד או בראנץ' מושקע - פריטטה שיש בה מנגולד, תפוחי אדמה ובולגרית

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמה רן \ צילום : נעמה רן
דרג:
פריטטת בולגרית, תפוחי אדמה ומנגולד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 4
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2-3 כפות שמיר
  • מלח, פלפל
  • שמן זית לטיגון
  • 1 בצל קלוף קצוץ
  • 1 חבילת מנגולד (10-12 עלים), קוצצים את החלק הלבן לחוד והחלק הירוק לחוד
  • 6 ביצים
  • 200 גרם גבינה בולגרית 24% "פיראוס", מפוררת
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים קלופים או 6 תפוחי אדמה מיני מבושלים, פרוסים

איך מכינים:

1. מחממים 2 כפות שמן במחבת ומטגנים את הבצל 2-3 דקות עד שקיפות. מוסיפים את החלק הלבן של המנגולד ומטגנים 2-3 דקות נוספות עד שהוא מתרכך. מוסיפים את החלק הירוק ומטגנים 2-3 דקות עד שהוא מתרכך. מסירים מהאש.
2. טורפים ביצים בקערה גדולה. מוסיפים בצל ומנגולד ואת יתר המרכיבים ומערבבים.
3. מחממים 2 כפות שמן במחבת ויוצקים את התערובת. מכסים במעסה ומטגנים על להבה בינונית כ 3-4 דקות עד שהתחתית מזהיבה. מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים עוד כ 3 דקות עד ששולי הפריטטה עשויים. מסירים את המכסה, מכסים את המחבת בצלחת גדולה או מגש והופכים את הפריטטה. בעזרת תרוד מחליקים את הפריטטה חזרה למחבת כך שצידה השני מתטגן. מכסים במכסה ומטגנים עוד כ 4 דקות עד שהצד השני מזהיב והפריטטה עשויה גם במרכזה. חותכים למשולשים ומגישים.







אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד ביצים מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של ביצים.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • נשיקות במילוי ריבת חלב
  • שקשוקת נסיכה כנענית
  • אומלט ממולא גבינת שמנת עם עשבי תיבול
  • שקשוקה סלמון מעושן וגבינה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו