הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
קבלו רעיון לארוחת ערב מפנקת במיוחד או בראנץ' מושקע - פריטטה שיש בה מנגולד, תפוחי אדמה ובולגרית
1. מחממים 2 כפות שמן במחבת ומטגנים את הבצל 2-3 דקות עד שקיפות. מוסיפים את החלק הלבן של המנגולד ומטגנים 2-3 דקות נוספות עד שהוא מתרכך. מוסיפים את החלק הירוק ומטגנים 2-3 דקות עד שהוא מתרכך. מסירים מהאש.
2. טורפים ביצים בקערה גדולה. מוסיפים בצל ומנגולד ואת יתר המרכיבים ומערבבים.
3. מחממים 2 כפות שמן במחבת ויוצקים את התערובת. מכסים במעסה ומטגנים על להבה בינונית כ 3-4 דקות עד שהתחתית מזהיבה. מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים עוד כ 3 דקות עד ששולי הפריטטה עשויים. מסירים את המכסה, מכסים את המחבת בצלחת גדולה או מגש והופכים את הפריטטה. בעזרת תרוד מחליקים את הפריטטה חזרה למחבת כך שצידה השני מתטגן. מכסים במכסה ומטגנים עוד כ 4 דקות עד שהצד השני מזהיב והפריטטה עשויה גם במרכזה. חותכים למשולשים ומגישים.