• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • מתכונים לחג
  • פטריות ממולאות בגבינת חמד ועגבניות
ספריית-השף
  • עוף ברוטב קפה
  • ספינג׳ מרוקאי אסלי
  • עוגת מוס שוקולד וקרם קפה עם מרנג אגוזים
  • פאי דובדבנים מהיר הכנה

פטריות ממולאות בגבינת חמד ועגבניות

ארוחת ערב מהירה ומחממת: פטריות פורטבלו ממולאות בתערובת גבינות, עגבניות, אגוזים ופטרוזיליה. סלט ירוק קטן בצד – ואתם מסודרים.

מאת: עורך השף הלבן
דרג:
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 5-6 סוג תבנית / כלי: צלחת הגשה יפה
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 5-6 פטריות פורטבלו גדולות
  • 1-2 כפיות שמן זית להברשה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • למלית:
  • 1 כף שמן זית
  • 1 בצל גדול, קצוץ דק
  • 2 שיני שום כתושות
  • 200 גרם גבינת חמד מפוררת
  • 50 גרם גבינת קשקבל
  • 2-3 עגבניות טריות, קצוצות דק
  • 1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 50 גרם אגוזים קצוצים
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

איך מכינים:

1. מסירים מכל פטריה את הרגל ומניחים בצד.


2. מברישים את החלק הפנימי של הפטריות במעט שמן ובוזקים מלח ופלפל. מניחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.


3. מחממים תנור ל-180 מעלות.


4. מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל הקצוץ, השום ורגלי הפטריות הקצוצות במשך כ-4-5 דקות, עד שהם מזהיבים.


5. מעבירים לקערה ומוסיפים פנימה גבינת חמד, קשקבל, עגבניות, פטרוזיליה קצוצה, אגוזים, מלח ופלפל. מערבבים היטב לתערובת אחידה.


6. בעזרת כף ממלאים את הפטריות בתערובת בנדיבות.


7. אופים במשך כ-12-18 דקות, או עד שהמלית מזהיבה, הגבינות נמסות והפטריות נצלות.


8. מגישים מיד.

אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד מתכונים לחג מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של מתכונים לחג.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • עוף ברוטב קפה
  • ספינג׳ מרוקאי אסלי
  • עוגת מוס שוקולד וקרם קפה עם מרנג אגוזים
  • פאי דובדבנים מהיר הכנה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו