הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
חטיפי גבינה מתובלים בממרח זיתים ירוקים וברוזמרין. כיבוד נפלא קל הכנה.
1. מרפדים תבנית מלבנית 24X38 ס"מ (או תבנית אחרת ששטחה דומה) בנייר אפייה. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות בחום עליון־תחתון; 160 מעלות בתוכנית טורבו).
2. מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח ורוזמרין. מוסיפים חמאה ומעבדים לתערובת פירורית עדינה (הכי נוח במעבד מזון; אפשר גם במיקסר או ביד). מוסיפים פתיתי פרמזן ומערבבים. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומעבדים או לשים לבצק אחיד.
3. משטחים את הבצק בתבנית בשכבה בעובי אחיד ככל האפשר. בסכין חדה חותכים את הבצק ל־48 מלבנים (4 חיתוכים לאורך, 12 חיתוכים לרוחב). זורים על הבצק את תערובת העיטור ומהדקים קלות.
4. אופים במדף האמצעי של התנור במשך 15 דקות. מסובבים את התבנית כדי להבטיח הזהבה אחידה, ואופים במשך 20-15 דקות נוספות עד שהמאפה מזהיב. מוציאים מהתנור, חותכים שוב למלבנים (עוברים בסכין חדה על סימוני החיתוך המוקדם). מחזירים את התבנית לתנור. מכבים את התנור ומניחים לחיתוכיות להתייבש בתנור החם 20 דקות. מצננים בתבנית. מאחסנים בקופסה אטומה.