• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • מתכונים לחג
  • פורים
  • חיתוכיות פרמזן וזיתים
ספריית-השף
  • חיתוכיות גבינה מלוחות
  • לחמניות גבינה שום־שמיר כשרות לפסח
  • אצבעות שניצל פולנטה
  • פיצה בשתי קומות

חיתוכיות פרמזן וזיתים

חטיפי גבינה מתובלים בממרח זיתים ירוקים וברוזמרין. כיבוד נפלא קל הכנה.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
חיתוכיות פרמזן וזיתים
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 28 יחידות סוג תבנית / כלי: תבנית מלבנית 2438x ס"מ
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כפות ממרח זיתים ירוקים "אוליביה"
  • 100 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 150 גרם גבינה לבנה "תנובה" 5%
  • לעיטור: תערובת של 1 כף שומשום, 1 כף קצח ומעט פתיתי צ'ילי (קנויה או ביתית)
  • ½1 כוסות (190 גרם) קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • ½1 כפיות מלח
  • ½ כפית רוזמרין מיובש
  • 100 גרם חמאת תנובה חתוכה לקוביות קטנות

איך מכינים:

1. מרפדים תבנית מלבנית 24X38 ס"מ (או תבנית אחרת ששטחה דומה) בנייר אפייה. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות בחום עליון־תחתון; 160 מעלות בתוכנית טורבו).
2. מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח ורוזמרין. מוסיפים חמאה ומעבדים לתערובת פירורית עדינה (הכי נוח במעבד מזון; אפשר גם במיקסר או ביד). מוסיפים פתיתי פרמזן ומערבבים. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומעבדים או לשים לבצק אחיד.
3. משטחים את הבצק בתבנית בשכבה בעובי אחיד ככל האפשר. בסכין חדה חותכים את הבצק ל־48 מלבנים (4 חיתוכים לאורך, 12 חיתוכים לרוחב). זורים על הבצק את תערובת העיטור ומהדקים קלות.
4. אופים במדף האמצעי של התנור במשך 15 דקות. מסובבים את התבנית כדי להבטיח הזהבה אחידה, ואופים במשך 20-15 דקות נוספות עד שהמאפה מזהיב. מוציאים מהתנור, חותכים שוב למלבנים (עוברים בסכין חדה על סימוני החיתוך המוקדם). מחזירים את התבנית לתנור. מכבים את התנור ומניחים לחיתוכיות להתייבש בתנור החם 20 דקות. מצננים בתבנית. מאחסנים בקופסה אטומה.





אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד פורים מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של פורים.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • חיתוכיות גבינה מלוחות
  • לחמניות גבינה שום־שמיר כשרות לפסח
  • אצבעות שניצל פולנטה
  • פיצה בשתי קומות
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו