מתכון סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד כשר לפסח | השף הלבן

סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד כשר לפסח

מנה מושקעת מפנקת

מאת: שרון זרחיה
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
סופלה שוקולד חם ברוטב שוקולד כשר לפסח
המרכיבים ל10 מנות:
לסופלה:
  • 300 גרם שוקולד מריר "כרמית"
  • 1 כוס קמח מצה מנופה
  • 200 גרם חמאה
  • 1 כוס סוכר
  • 5 ביצים
לציפוי השוקולד:
  • 200 גרם שוקולד מריר "כרמית"
  • 1 שמנת עמידה לקצפת "השף הלבן"
  • 3 כפות קוניאק
הוראות הכנה:
  • 01.

    הכנת הסופלה: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.

  • 02.

    ממיסים בקערה מעל סיר מים רותחים את השוקולד והחמאה.

  • 03.

    מוסיפים כוס סוכר ומערבבים.

  • 04.

    מוסיפים את חמשת הביצים וכוס קמח המצה ומערבבים את התערובת.

  • 05.

    יוצקים את התערובת לתבניות האישיות ואופים כ-10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 06.

    הכנת ציפוי שוקולד: ממיסים את השוקולד המריר מעל מים רותחים ומוסיפים את השמנת לשוקולד המומס,

  • 07.

    מערבבים עד לקבלת קרם אחיד.

  • 08.

    מוסיפים 3 כפות קוניאק ומערבבים. יוצקים מעל הסופלה החם.

  • 09.

    ניתן להגיש עם כדור גלידה או עם פירות חתוכים (כמו תותים).

הכנת? כאן מדרגים
(584)