הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
סלט טבעוני נפלא שישדרג את הארוחה
1. חותכים את הטופו לקוביות בגודל הרצוי ובעובי כ-1 ס"מ ומעבירים לקופסה שטוחה.
2. מערבבים בקערית את שאר המרכיבים, יוצקים על הטופו (מוודאים שהכל
מכוסה באופן אחיד) ומשרים כ-20 דקות.
3. מחממים מעט שמן במחבת גדולה עם ציפוי non-stick ומטגנים את הטופו כ-2 דקות מכל צד,
או עד להזהבה.
4. מרתיחים סיר עם מים ומבשלים את הברוקולי במשך 5 דקות אם הוא טרי,
או 2 דקות אם הוא קפוא. מסננים ומצננים.
קורעים את החסה לחתיכות גסות ומניחים בקערת הגשה. מוסיפים את עלי הבייבי ושאר הירקות
ומערבבים. מפזרים את האגוזים.
5. מכינים רוטב: מערבבים את כל החומרים בקערה.
מניחים מעל הסלט את קוביות הטופו, יוצקים ויניגרט ומגישים.
* לאחר פתיחת אריזת הטופו יש לשמור את הטופו בהתאם להוראות המופיעות על גבי האריזה
אפשר להכין את הטופו גם בתנור
(אופים ב-180 מעלות עד להזהבה ובאמצע האפייה הופכים לצד שני) או בטוסטר לחיצה
אפשר להוסיף ירקות לסלט לפי הטעם האישי.