הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
בננה היא תוספת מצוינת - גם אם לא שגרתית - לסלט וולדורף. ומה הולך הכי טוב עם בננה? שמנת חמוצה. אז הוספנו גם אותה לסלט.
1. מחממים מחבת מעל להבה בינונית־נמוכה. מוסיפים פקאנים, קורט נדיב של מלח, קורט נדיב של סוכר וכפית מים, ומקפיצים־מערבבים עד שכל המים מתאדים והפקאנים שחומים ופריכים. מעבירים את הפקאנים לצלחת.
2. חותכים את התפוח לקוביות קטנות ומעבירים לקערת ערבוב. קולפים את הבננה, חוצים אותה לאורכה ופורסים. מוסיפים את פרוסות הבננה לקערה, מטפטפים על הפירות את מיץ הלימון ומערבבים בתנועות הקפצה. מוסיפים את הסלרי וחצי כפית סוכר ומערבבים שוב.
3. טורפים יחד מיונז, שמנת, חרדל וחומץ יין ומוסיפים לסלט. מתבלים במעט מלח ומערבבים היטב. מעבירים את הסלט לקערת הגשה. לפני ההגשה זורים למעלה את הפקאנים הקלויים.
טיפ: לעלי סלרי ירוקים כהים טעם מריר ומרקם נוקשה שאינו מתאים לסלט (זרקו אותם או השתמשו בהם לתיבול מרק), אך לעלים של גבעולים ה"לב", אלה שצבעם ירוק חיוור מאוד, טעם מצוין, וכדאי להוסיף גם אותם לסלט.
אל תפספסו גם את המתכון לסלט החורפי הזה!