הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
כיכרות קטנות של לחם מתקתק מנוקד בפירות צבעוניים.
1. שמים 4 כוסות קמח, סוכר וניל, שמרים ומלח בקערת המיקסר ומערבבים. מוסיפים שמן ומשקה שקדים ולשים לבצק חלק מאוד, רך וקצת דביק (אפשר גם ללוש ביד). אם הבצק רך ודביק מדי, מוסיפים לו עוד קצת קמח במהלך הלישה.
2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, הופכים אותו פעם אחת, מכסים ומתפיחים עד שהוא מכפיל את נפחו.
3. הופכים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות, ולשים כדי להוציא את האוויר. מחלקים את הבצק ל־4 חלקים שווים.
4. מרדדים כל חלק לריבוע של 15 ס"מ, וזורים עליו רבע מכמות החמוציות ורבע מכמות הפיסטוקים (שומרים 3-2 כפות פיסטוקים קצוצים לעיטור). מגלגלים לגלילה הדוקה, ומניחים בתבנית.
5. מכסים את התבניות בכיסוי רופף ומשהים עד הכיכרות מכפילות את נפחן ממלאות את התבניות.
6. מחממים את התנור לחום קצת גבוה מבינוני (190 מעלות בחום עליון־תחתון). מניחים כלי מלא במים חמים בתחתית התנור. מסדרים את תבניות הלחם על תבנית התנור הגדולה, ומברישים את פניהן במעט מים. עושים חתכים אלכסוניים רדודים בחלקה העליון של כל כיכר, וזורים עליה מעט פיסטוקים קצוצים. מהדקים קלות, בלי לפגוע בתפיחה.
7. אופים במרכז התנור במשך 25-20 דקות עד שהכיכרות שחומות־זהובות. מעבירים את התבניות לצינון על רשת.