שמים בקערת המיקסר את כל מרכיבי הבצק ולשים 12-10 דקות, עד לקבלת בצק אחיד ורך למדי.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
מאפה שמרים לבוקר נהדר עם טוויסט! הפעם גיוונו במילוי מתוק של מלבי
שמים בקערת המיקסר את כל מרכיבי הבצק ולשים 12-10 דקות, עד לקבלת בצק אחיד ורך למדי.
מעבירים לקערה, מכסים ומתפיחים במשך שעה-שעתיים, עד שהבצק מכפיל את נפחו. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. מקמחים קלות את משטח העבודה. מרדדים את הבצק למלבן בעובי 1/2 ס”מ
שופכים לקערה את גבינת הכנען, הסוכר, הביצה, מי הוורדים, תמצית הווניל והמלח ומערבבים היטב. מפזרים למעלה את הקורנפלור ומערבבים לבלילה אחידה. מעבירים למקרר. מורחים עליו את מלית הגבינה בשכבה אחידה.
מניחים תלוליות ריבת פטל ומורחים אותן בעדינות על המלית. מפזרים את הקוקוס, הפטל והפיסטוקים באופן אחיד.
מגלגלים את המלבן לרולדה הדוקה מאחת מצלעותיו הארוכות.
חותכים לפרוסות בעובי 4-3 ס”מ ומניחים בתבניות במרווחים קטנים של 5 ס"מ, כשהצד החתוך פונה כלפי מעלה.
מכסים ומתפיחים כ-45 דקות, עד להכפלת הנפח. בינתיים מחממים את התנור ל-160 מעלות.
טורפים את הביצה ומברישים בעדינות את המאפים. אופים במשך 25-20 דקות, עד שהשושנים זהובות. מצננים לטמפרטורת החדר, מברישים במעט ריבת פטל ומפזרים פיסטוקים קצוצים.