המרכיבים ל 10:
- 200 גרם שוקולד מריר
 - 100 גרם מרגרינה
 - 4 כפות שמן
 - כוס סוכר
 - כוס קמח
 - כפית אבקת אפייה
 - 1/4 כפית מלח
 - 4 ביצים
 - כפית תמצית וניל
 
									לציפוי השוקולד:
								
															- גביע קצפת צמחית פרווה במתיקות מעודנת
 - 2 כפות אינסטנט פודינג וניל פרווה
 - 100 גרם שוקולד מריר
 - חצי כוס קצפת צמחית פרווה לבישול
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
ממיסים בסיר או במיקרו את השוקולד,המרגרינה והשמן.
 - 
								02.
								
מערבבים עד לקבלת קרם אחיד.
 - 
								03.
								
שמים בקערה את כל רכיבי העוגה ומוסיפים את השוקולד המומס.
 - 
								04.
								
מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
 - 
								05.
								
יוצקים לתבנית משומנת בקוטר 26 או תבנית מלבנית בגודל 20X
 - 
								06.
								
אופים בחום של 180 מעלות במשך 35-40 דקות.
טיימר מופעל
 - 
								07.
								
מקציפים במיקסר את הקצפת והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
 - 
								08.
								
ממיסים במיקרו או בסיר קטן את שמנת הפרווה עם השוקולד המריר עד לקבלת קרם אחיד.
 - 
								09.
								
מורחים את הקצפת בנדיבות על העוגה.
 - 
								10.
								
בעזרת כף מטפטפים את קרם השוקולד על הקצפת עד שהוא מצפה את כולה בשכבה שוקולדית.
 - 
								11.
								
מעבירים למקרר לשעתיים לפני ההגשה.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									


