סלט ירוק בויניגרט גרנדין וג'ין עם פירות הדר

סלט עשיר ומפנק!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט ירוק בויניגרט גרנדין וג'ין עם פירות הדר

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 2 כוסות תערובת עלי בייבי
  • 1בצל סגול פרוס דק
  • 1 תפוז קלוף חתוך לרצועות
  • 1 קלמנטינה, קלופה וחתוכה לרצועות
  • 1/2 אשכולית קלופה חתוכה לרצועות
  • 1 כוס עלי תרד חתוכים מאוד גס
  • 4 תותים פרוסים
  • 6 זיתים ביין מגולענים פרוסים
  • 1 כף קוקוס לבן
  • לווינגרט:
  • 1/2 כפית חרדל חלק
  • 1 שן שום קטנה כתושה
  • 2 כפות חומץ בן יין אדום
  • 4 כפות שמן זית
  • קורט מלח
  • קורט סוכר לבן
  • 2 כפות גרנדין (סירופ רימונים מתוק)
  • 3 כפות ג'ין

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים היטב את חומרי הויניגרט ביחד, ניתן לערבב במעבד מזון.

  • 02.

    מעבירים לקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט ומעל יוצקים מהויניגרט , מפזרים מעל את הקוקוס ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.