טירמיסו טבעוני בכוסות אישיות
על הגרסה הטבעונית הזאת לטירמיסו המסורתי של שבועות – לא תרצו לוותר! מתכון מעולה של שקמה יעקבי מתוך המדריך המצולם לקינוחים טבעוניים שיהפוך אתכם למומחים

המרכיבים ל 5:
- 250 גרם ביסקוויטים
 - 1-2 כפות קפה נמס מעורבבות עם 1 כוס מים
 
- 400 גרם ממרח סויה "תנובה ALTERNATIVE" בטעם טבעי
 - ½ כוס סוכר לבן
 - 1 כפית תמצית וניל
 - ¼ כוס שוקולד צ׳יפס לבן טבעוני מומס או חמאת קקאו מומסת
 - 1 ו-½ כפות שמן קוקוס מומס
 
- 1 כף אבקת קקאו
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מניחים את הביסקוויטים בקערה ושוברים אותם בעזרת הידיים לחתיכות גסות.
 - 
								02.
								
שופכים מעל את הקפה ומערבבים מעט עם כף, מניחים בצד.
 - 
								03.
								
מכינים את הקרם: בקערה עמוקה מניחים את כל מרכיבי המילוי, מערבבים בעזרת מטרפה ידנית עד להאחדה מוחלטת. ניתן להעביר לקנקן מזיגה שיקל את המעבר לכוסות ההגשה.
 - 
								04.
								
מניחים את הכוסות על השיש: מעבירים כמה כפות קרם לכוסות ההגשה, מעל מניחים כף גדושה מתערובת הביסקוויטים, מוסיפים מעל קרם וחוזר חלילה, עד שהכוס מתמלאת. מקפידים שהשכבה העליונה תהיה שכבת קרם.
 - 
								05.
								
מכניסים למקרר להתייצבות למשך ארבע שעות.
 - 
								06.
								
מוציאים לפני ההגשה ומפזרים אבקת קקאו מעל כוס קינוח. מגישים מיד.
 
									


