אנטיפסטי של קישואים ביוגורט וטחינה
מנת פתיחה נפלאה וקלה להכנה: קישואים צלויים בחמאה על מצע רוטב יוגורט ולימון
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 10 מנות:
- 10 קישואים קטנטנים
- 1 כף חמאת תנובה מומסת
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
									לרוטב:
								
															- 1 גביע יוגורט כבשים או יוגורט רגיל
- 3 כפות טחינה גולמית
- מיץ סחוט מחצי לימון
- גרידה מלימון אחד
- מלח גס
- פלפל גרוס
- 1/2 שן שום קצוצה
									להגשה:
								
															- פתיתי פרמזן "השף הלבן"
הוראות הכנה:
- 
								01.
								חוצים את הקישואים לשניים, לאורך. 
- 
								02.
								צולים על מחבת פסים מחומם מראש למשך כחמש עד עשר דקות. 
- 
								03.
								מערבבים היטב את חומרי הרוטב (יוגורט, טחינה גולמית, גרידת לימון, שום, מלח, פלפל, מיץ לימון). 
- 
								04.
								יוצקים את הרוטב לצלחת הגשה שטוחה ורחבה, משטחים אותו בעזרת כף ומניחים מעליו את הקישואים בצורת עיגול. 
- 
								05.
								מברישים את הקישואים בחמאה מומסת, בוזקים מעל מלח גס וטיפת מיץ לימון. מפזרים מעל את פתיתי הפרמזן.מגישים חמים או בטמפ' החדר. 
הידעת?
ניתן לחתוך את הקישוא בשלל דרכים: לרצועות דקות, על ידי קלפן, לעיגולים או כל דרך שתראו לנכון :)
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

