פיצה מהירה עם גבינת חמד, עגבניות ופסטו | השף הלבן

מתכון לפיצה מהירה עם גבינת חמד, עגבניות ופסטו

ארוחת ערב שילדים אוהבים – מתכון פיצות אישיות על בצק עלים עם רוטב פסטו, עגבניות וגבינות. כמה דקות הכנה – ויש לכם יופי של ארוחה.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מתכון לפיצה מהירה עם גבינת חמד, עגבניות ופסטו
המרכיבים ל10-12 פיצות:
  • 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים מרודד "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
  • 5-6 כפות רוטב פסטו
  • 4-5 עגבניות גדולות, חתוכות לפרוסות
  • 150-200 גרם גבינת 'חמד' 16% שומן "פיראוס"
  • 200 גרם גבינה צהובה "עמק" מגוררת
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • ענפי טימין לקישוט
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל-190 מעלות.

  • 02.

    פותחים את הבצק על משטח מקומח מעט וקורצים עיגולים בקוטר 10-12 ס"מ.

  • 03.

    מניחים את עיגולי הבצק על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

  • 04.

    מורחים כל עיגול בצק בחצי כף פסטו (משאירים שוליים של כ-1/2 ס"מ ללא פסטו) ומניחים מעל כמה פרוסות של עגבנייה.

  • 05.

    חותכים את החמד לקוביות קטנות ומפזרים על העגבניות, ומעל הכל גם גבינה צהובה מגוררת.

  • 06.

    מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומניחים ענף של טימין.

  • 07.

    אופים את הפיצות במשך כ-18-22 דקות או עד שהן מזהיבות, הבצק תופח והגבינה מבעבעת.

    טיימר מופעל
    00:22:00
  • 08.

    מגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(1)