גלידת שקדים קוקוס טבעונית עם שבבי שקדים מקורמלים | השף הלבן

מתכון לגלידת קוקוס טבעונית עם שקדים מקורמלים

מתכון טעים, קל ומרענן! גלידה מפנקת עם שקדים מסוכרים וטעם עדין של קוקוס

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
גלידת שקדים קוקוס טבעונית
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל1.5 ליטר:
  • 3 כוסות משקה קוקוס שקדים "תנובה"
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 כפות שמן קוקוס
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 4 כפות קורנפלור
  • 2 מכלים (500 מ"ל) קצפת צמחית במתיקות מעודנת "השף הלבן"
  • 1/2 כוס שקדים מסוכרים קצוצים + 1/4 כוס להגשה
הוראות הכנה:
  • 01.

    שמים בסיר משקה, סוכר, סוכר, שמן קוקוס וניל וקורנפלור. טורפים עד שהנוזל אחיד ללא גושים ומחממים על להבה בינונית 4-5 דקות תוך כדי טריפה עד שהנוזל מסמיך. מצננים לטמפרטורת החדר.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מקציפים את הקצפת לקצף יציב. טורפים 1/3 מכמות הקצפת לקרם המבושל ואז מקפלים את יתרת הקצפת עם הקרם והשקדים.

  • 03.

    מקפיאים 6 שעות לפחות. מחלקים למנות ובוזקים שקדים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)