מתכון קפוצ'ינו ושברי עוגיות | השף הלבן

קפוצ'ינו ושברי עוגיות

מי לא אוהב קפוצ'ינו? סידרנו לכם גרסה מפנקת במיוחד עם שכבה עבה של קצף ושברי עוגיות שתשדרג לכם את היום ותגרום לכם להתאהב מחדש בקפה שלכם. מתכון של אולגה טוכשר

מאת: אולגה טוכשר
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
קפוצ'ינו ושברי עוגיות
צילום: אולגה טוכשר עיצוב: אולגה טוכשר
המרכיבים ל2:
  • 2 כפיות גדושות קפה נמס או 2 מנות אספרסו
  • 2 כפיות קקאו
  • 480 מ"ל (2 כוסות) משקה BARISTA שיבולת שועל "תנובה ALTERNATIVE"
  • 1-2 כפיות מייפל, או לפי הטעם
להגשה
  • עוגיות סנדוויץ, שבורות
הוראות הכנה:
  • 01.

    שמים כפית קפה נמס או שוט אספרסו וכפית קקאו בכל אחת מכוסות ההגשה.

  • 02.

    מוזגים את משקה שיבולת השועל לסיר בינוני, מוסיפים את המייפל ומביאים לרתיחה.

  • 03.

    מקציפים את התערובת החמה בעזרת מקציף ידני עד שנוצר קצף יציב.

  • 04.

    מוזגים את משקה שיבולת השועל לכוסות, משאירים את הקצף לסוף.

  • 05.

    בעזרת כף שמים מעל תלוליות נדיבות של הקצף, מפזרים את שברי העוגיות ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(1)