• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • השף הלבן מציע רעיונות לארוחות
  • ארוחת ערב
  • מרק קרם עגבניות
ספריית-השף
  • מרק קרם עגבניות
  • מרק קרם עגבניות בשמנת
  • מרק קרם עגבניות וג’ינג’ר
  • מרק קרם עגבניות עם שמנת וודקה

מרק קרם עגבניות

מרק עגבניות ושמנת קרמי וסמיך המוגש עם טוסט קלוי עם גבינת קממבר, מנה משביעה ומחממת לימי החורף

מאת: עורך השף הלבן
דרג:
מרק קרם עגבניות
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי
כמות מנות: 6 מנות
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • למרק:
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 6 עגבניות בינוניות בשלות חתוכות לקוביות
  • 1 גזר בינוני קלוף חתוך לפרוסות
  • 200 גרם רסק עגבניות
  • 1 כפית שום כתוש
  • 2 כפות גדושות קמח
  • 4 כפות אבקת מרק טעם עוף
  • עלים מ- 2 גבעולי בזיליקום
  • 1 כף סוכר
  • 1 מיכל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 6 כוסות מים
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל לפי הטעם
  • לטוסט (קרוסטיני):
  • 6 פרוסות לחם איכותי
  • 125 גרם גבינת קממבר (עין גדי)
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 כפיות שום כתוש

איך מכינים:

הכנה:
1. מחממים בסיר שמן זית ומוסיפים את הבצל והגזר. מזהיבים קלות ומוסיפים את העגבניות, הבזיליקום והשום הכתוש. מבשלים כ-10 דקות תוך ערבוב מידי פעם.
2. מוסיפים את רסק העגבניות, הקמח ואבקת המרק ומערבבים. יוצקים את המים ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
3. מבשלים על אש נמוכה כ- 20 דקות עד שהגזר רך.
4. מעבירים את המרק לבלנדר, טוחנים היטב ומחזירים לסיר. מוסיפים את השמנת והסוכר, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.
5. הכנת הקרוסטיני: פורסים את הגבינה לרוחבה לפרוסות עגולות ושטוחות.
6. מערבבים את השמן עם השום הכתוש ומעט פלפל שחור גרוס ומורחים כל פרוסת לחם בעזרת כפית.
7. מניחים את פרוסות הגבינה על הלחם ומניחים על תבנית אפייה.
8. אופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות כ- 5 עד 7 דקות עד שהגבינה נמסה.

דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • מרק קרם עגבניות
  • מרק קרם עגבניות בשמנת
  • מרק קרם עגבניות וג’ינג’ר
  • מרק קרם עגבניות עם שמנת וודקה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו