מתכון מרק קרם כרישה ופטריות | השף הלבן

מרק קרם כרישה ופטריות

מרק כרישה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מרק קרם כרישה ופטריות
המרכיבים ל4 מנות:
  • 80 גרם חמאת תנובה
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 5 כרישות בינוניות פרוסות (רק החלק הלבן )
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 2 כפות קמח
  • 6 כוסות מרק ירקות צח
  • 1 מיכל שמנת להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
  • סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
  • 1 כף שמן
  • עירית קצוצה
הוראות הכנה:
  • 01.

    ממיסים בסיר כבד חמאה ושמן  זית מוסיפים את הבצל והכרישה ומטגנים על להבה בינונית 10 דקות, בוחשים מדי פעם.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

     מתבלים במלח ובפלפל מוסיפים את הקמח ובוחשים, מוסיפים את המרק הצח מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה 30 דקות. מרסקים את תכולת הסיר במעבד מזון ידני.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 03.

     מוסיפים את השמנת מביאים לסף רתיחה טועמים ומשפרים תיבול, מטגנים את הפטריות בכף שמן זית עד להזהבה.

  • 04.

     מחלקים את המרק לצלחות אישיות מעטרים בפטריות מטוגנות ועירית ומגישים עם לחם תירס ופרמזן.  

הכנת? כאן מדרגים
(134)