מתכון מרק קרם ברוקולי | השף הלבן

מרק קרם ברוקולי

מרק ברוקולי בריא וקרמי להנות ממנו בחורף

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מרק קרם ברוקולי
המרכיבים ל6 מנות:
  • 1/2 ק”ג ברוקולי חתוך קטן ללא הגזע העבה וללא עלים
  • 11/2 ליטר מים
  • 1 מכל שמנת מתוקה
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 30 גרם חמאה
  • 2 כפות קמח
  • 1 כף אבקת מרק טעם עוף
הוראות הכנה:
  • 01.

    מטגנים בחמאה קלות את הבצל והברוקולי מוסיפים את הקמח ואבקת המרק מערבבים ומוסיפים את המים.

  • 02.

    מביאים לרתיחה ומבשלים במשך15 דקות על אש קטנה עד שהברוקולי רך אך לא משנה את צבעו.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

    טוחנים את המרק בבלנדר היטב ומחזירים לסיר .

  • 04.

    מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד כ 5 דקות

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 05.

    מתבלים ומגישים (לעידון ולהוספת טעם טוב ניתן להוסיף 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות).

הכנת? כאן מדרגים
(516)