מתכון מרק פטריות קל להכנה | השף הלבן

מרק פטריות קל להכנה

זה בדיוק המתכון שחיפשתם: מרק פטריות מהיר וקל הכנה משבעה מרכיבים בלבד – מנה נהדרת, משביעה ומחממת את הלב לימי החורף הקרים

מאת: הודיה בונו
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מרק פטריות קל להכנה
המרכיבים ל6 מנות:
  • 70 גרם חמאה או שלוש כפות שמן זית
  • 4 בצלים בינוניים, קצוצים דק
  • 300 גרם פטריות שמפיניון, פרוסות דק
  • 2 קישואים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות.
  • 5 שיני שום כתושות
  • 300 גרם פטריות ירדן חתוכות גס
  • 1/3 כפית אגוז מוסקט
  • 2 ליטר מים
  • מלח
  • פלפל
הוראות הכנה:
  • 01.

    ממיסים את החמאה בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף.

  • 02.

    מוסיפים את הפטריות שמפיניון והקישואים ומאדים כ-3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מוסיפים 2 ליטר מים ושום ומביאים לרתיחה.

  • 04.

    מוסיפים את שאר הפטריות ומתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל.

  • 05.

    מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות בסיר גלוי, טועמים ומוסיפים תבלינים לפי הטעם. הערה:טעמו של המרק משתבח לאחר יום במקרר.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(30)