מתכון מרק עדשים קל להכנה | השף הלבן

מרק עדשים קל להכנה

טעים וקל להכנה

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מרק עדשים
המרכיבים ל8-10 מנות:
  • 1/2 שקית עדשים ירוקות מוקפאות סנפרוסט (400 גרם)
  • 3 כפות שמן
  • 1 בצל גדול, חתוך לקוביות קטנות
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 1/4 כפית כמון
  • 1/4 כפית חוויאג' למרק
  • מלח, פלפל שחור, טחון
  • 4 כפות אבקת מרק בטעם עוף (פרווה)
  • 2 ליטר מים
  • 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים שמן, מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת.

  • 02.

    מוסיפים את העדשים והתבלינים ומטגנים כשתי דקות.

  • 03.

    מוסיפים מים, מביאים לרתיחה ולבשל כ-10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    לפני ההגשה מפזרים את הפטרוזיליה.  

הכנת? כאן מדרגים
(780)