מתכון מרק עגבניות קר | השף הלבן

מרק עגבניות קר

מרק קר מלא הפתעות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מרק עגבניות קר
המרכיבים ל4 מנות/ קעריות:
  • 5 עגבניות בשלות
  • 1 בצל סגול קטן קלוף
  • 1 פלפל אדום קלוי וקלוף
  • 1 שן שום
  • 2 כפיות אבקת מרק טעם עוף
  • 3 כוסות מים
  • 1/2 כוס מים רותחים
  • מעט סוכר
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
לקרוטונים
  • 1/2 חלה חתוכה לקוביות גדולות
  • 5 כפות שמן זית
  • 1/2 1 כפיות זעתר
להגשה
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן"
הוראות הכנה:
  • 01.

    אופן ההכנה: למרק:

  • 02.

    ממיסים את אבקת המרק במים הרותחים.

  • 03.

    טוחנים את שאר מרכיבי המרק בבלנדר ומוסיפים את המרק המומס.

  • 04.

    מוסיפים תבלינים. תוספות:

  • 05.

    את החלה חותכים לקוביות.

  • 06.

    מזלפים את שמן הזית מעל קוביות החלה ומפזרים את הזעתר.

  • 07.

    מערבבים ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד שמקבל גוון זהוב חום. *יוצקים את המרק לקערות הגשה מניחים מספר קרוטונים במרק ומפזרים פתיתי פרמזן.

הכנת? כאן מדרגים
(94)