מרק ירקות ל״קוסקוס״ כרובית | השף הלבן

מרק ירקות ל״קוסקוס״ כרובית

מי יוכל לסרב למנת מרק קוסקוס אמיתי ועשיר בירקות?

מאת: אפרת ליכטנשטט
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מרק ירקות ל״קוסקוס״ כרובית
צילום: שלומי ארביב עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל5-6:
  • 1 כפית כורכום
  • ½ כפית בהרט
  • ½ כפית פפריקה
  • ¼ כפית קינמון
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כוס גרגרי חומוס מבושלים "סנפרוסט"
  • להגשה:
  • 2 כוסות פתיתי כרובית "סנפרוסט", מופשרים
  • 1 גזר
  • 1 תפוח אדמה
  • 1 בצל גדול
  • 1 קישוא
  • 300 גרם דלעת
  • 1 כף אבקת מרק
הוראות הכנה:
  • 01.

        חותכים את כל הירקות לקוביות גדולות ושמים בסיר גדול את הגזר, תפוחי האדמה והבצל. מכסים במים עד 1 ס״מ מעל הירקות ומוסיפים את כל התבלינים. מביאים לרתיחה ומבשלים 30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 02.

    מוסיפים את קוביות הקישוא והדלעת ומבשלים עוד 15 דקות. מוסיפים את החומוסים ומכבים את האש.מניחים את התבשיל על צלחת מלאה בפתיתי כרובית חמימים ומסוננים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)