הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
אחד המרקים הטעימים שיש. המרק מעובה במרכיב לא שגרתי - קמח חומוס, והוא עשיר בטעמים וחריף במקצת. ההכנה פשוטה וקלה.
1. טורפים יחד בסיר יוגורט, קמח חומוס, ½ כפית פתיתי צ'ילי או שאטה, כורכום וקארי לתערובת חלקה. מוסיפים את ציר הירקות וטורפים היטב. מערבבים מעל להבה בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה עדינה. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל על סף רתיחה. מערבבים לעיתים תכופות.
2. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים כמון, שום וזנגביל ומטגנים במשך דקה תוך ערבוב. מוסיפים כף כוסברה ומערבבים היטב. מוסיפים את תכולת המחבת לסיר המרק, מערבבים היטב ומבשלים במשך 5 דקות נוספות. מסירים מהאש, מכסים ומשהים 10 דקות לספיגת טעמים.
3. מסננים את המרק לסיר נקי, מוסיפים ½ כוס חלב ומערבבים. טועמים ואם יש צורך, מתבלים במעט מלח. עד כאן אפשר להכין מראש (שומרים במקרר). לפני ההגשה מביאים שוב לרתיחה עדינה. בוחשים פנימה את הכוסברה הנותרת ומגישים.