מרק בטטה קטיפתי, עשיר ומזין בניחוח אסיאתי משגע | השף הלבן

מרק בטטה, זנגביל וטריאקי

​מתכון חדש ומומלץ במיוחד למרק בטטה מזין וטעים בניחוח אסיאתי משגע

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
מרק בטטה, זנגביל וטריאקי
המרכיבים ל3-4:
  • 2 ק"ג בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
  • ​1 כוס רוטב טריאקי
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי מקולף וקצוץ
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 פחית חלב קוקוס
  • 3 כפות שמן לטיגון
הוראות הכנה:
  • 01.

    מטגנים את הבטטות והג'ינג'ר כ-10 דקות ומכסים במים רותחים, מתבלים במלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    טוחנים בעזרת מעבד מזון ידני או שולחני עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.

  • 03.

    מוסיפים את חלב הקוקוס ואת רוטב הטריאקי ומביאים לרתיחה שניה, מגישים חם.

הידעת?

לגיוון: ניתן להוסיף כף שמנת למרכז הצלחת ולקשט בשני גבעולי עירית.

הכנת? כאן מדרגים
(6)