מתכון ממתק כשר לפסח | השף הלבן

ממתק כשר לפסח

ממתקים אישיים נמסים בפה, מתכון כשר לפסח

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
ממתק כשר לפסח
המרכיבים ל20 מנות:
  • קילו וחצי צימוקים
  • כף קוניאק (רצוי)
  • כף שרי (למי שאין לא חייב)
  • 4 חבילות שוקולד מריר
  • 300 גרם חמאה
  • 0.75 כוס חלב
  • 200 גרם אגוזי לוז
הוראות הכנה:
  • 01.

    משרים את הצימוקים בקוניאק ובשרי ובמעט מיים שיכסה את כמות הצימוקים למשך לילה ומסננים בבוקר.

  • 02.

    ממיסים בסיר כפול (עם מסננת) את השוקולד עם החלב

  • 03.

    מפוררים לבתוך את האגוזים ולא לרסק לגמרי מוסיפים את הצימוקים לתערובת ומערבבים טוב הכל.

  • 04.

    שופכים את התערובת למנג'טים (עטרות נייר) או לתבנית סיליקון של מאפינס ומקפיאים. אחרי שמקפיאים את הפוטיפורים אפשר לשים אותם בקופסה ולהגיש חם עם גלידה.  

הכנת? כאן מדרגים
(0)