מאפינס גבינות וזיתים שילדים אוהבים | השף הלבן

מאפינס גבינות וזיתים שילדים מכינים לבד!

מתכון טעים ומהיר למאפינס מדליקים עם גבינות וזיתים שילדים אוהבים ויכולו להכין בקלות עם קערה אחת – עיזרו להם רק בהוצאת התבנית מהתנור החם.

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם
המרכיבים ל12:
  • 1 מיכל שמנת לבישול 10% "השף הלבן"
  • 2 ביצים
  • 200 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 4 כפות טבעות זיתים ירוקים
  • 1 כפית מלח
  • 1 קופסא קרם גבינת שמנת 5% "תנובה"
  • 3/4 כוס קמח תופח
  • שמן זית לשימון תבנית שקעים
גודל תבנית: תבנית מאפינס
הוראות הכנה:
  • 01.

        מערבבים בקערה את כל המרכיבים יחד.

  • 02.

        משמנים תבנית שקעים וממלאים כ- 3/4 מגובה השקע במלית.

  • 03.

        אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 04.

        מגישים לצד ירקות חתוכים וקרם גבינת שמנת .

הכנת? כאן מדרגים
(17)