מתכון טוסט צרפתי | השף הלבן

טוסט צרפתי

טוסט מיוחד במינו

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
טוסט צרפתי
המרכיבים ל5 מנות:
  • חמאת תנובה לטיגון
  • כוס חלב "תנובה"
  • 2 ביצים
  • 5 פרוסות לחם (עדיף לא טרי)
  • סוכר לטבילה
הוראות הכנה:
  • 01.

    שוברים את הביצים לקערה רדודה רחבה. שופכים כוס חלב לצלחת מרק.

  • 02.

    ממיסים במחבת גדולה מעט חמאה. טובלים את פרוסות הלחם בביצה ואחר כך בחלב (הסדר חשוב מאוד, ככה הטוסט יוצא טוב).

  • 03.

    מטגנים את פרוסות הלחם במחבת עד שצידן התחתון מזהיב. הופכים ומזהיבים את הצד השני.

  • 04.

    מוציאים מהמחבת וטובלים בסוכר.   

הכנת? כאן מדרגים
(287)