מתכון מאפינס תפוחים ללא תפוחים | השף הלבן

מאפינס תפוחים עם רסק תפוחים

מתכון מהיר וקל למאפינס תפוחים עם רסק תפוחים. רק לערבב ולשלוח לתנור

מאת: מתכון גולש
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינוני רמת מיומנות
מאפינס תפוחים עם רסק תפוחים
המרכיבים ל24 מנות:
מצרכים:
  • 2 ביצים
  • חצי כוס שמן
  • קופסת שימורי רסק תפוחים לא ממותק (560 גר')
  • 3 כוסות קמח תופח
  • כפית קינמון
  • כוס אגוזי מלך
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    מרפדים תבנית מאפינס במנז'טים או משמנים תבניות מאפינס מסילקון בתרסיס שמן.

  • 03.

    שמים בקערה גדולה ביצים, שמן, סוכר ורסק תפוחים וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה

  • 04.

    מנפים לקערה קמח תופח, מוסיפים קינמון וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח.

  • 05.

    שמים את האגוזים בשקית ניילון ומרסקים אותם בעזרת פטיש שניצלים או מערוך עד שהם הופכים לפירורים גדולים.

  • 06.

    מוסיפים את האגוזים המרוסקים ומערבבים מעט, עד שהם מפוזרים בתערובת.

  • 07.

    מוזגים את התערובת עם מצקת לשקעים של התבנית או של המנז'טים (ממלאים כמעט עד הסוף).

  • 08.

    מערבבים יחדאת הסוכר והקינמון לקישוט. מפזרים בעזרת כפית מעל הבצק.

  • 09.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים15-20 דק' עד להזהבה.

הכנת? כאן מדרגים
(69)