מאפינס תפוחים עם רסק תפוחים
מתכון מהיר וקל למאפינס תפוחים עם רסק תפוחים. רק לערבב ולשלוח לתנור
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
בינוני
רמת מיומנות
המרכיבים ל24 מנות:
מצרכים:
- 2 ביצים
- חצי כוס שמן
- קופסת שימורי רסק תפוחים לא ממותק (560 גר')
- 3 כוסות קמח תופח
- כפית קינמון
- כוס אגוזי מלך
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
02.
מרפדים תבנית מאפינס במנז'טים או משמנים תבניות מאפינס מסילקון בתרסיס שמן.
-
03.
שמים בקערה גדולה ביצים, שמן, סוכר ורסק תפוחים וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה
-
04.
מנפים לקערה קמח תופח, מוסיפים קינמון וטורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה ללא גושים של קמח.
-
05.
שמים את האגוזים בשקית ניילון ומרסקים אותם בעזרת פטיש שניצלים או מערוך עד שהם הופכים לפירורים גדולים.
-
06.
מוסיפים את האגוזים המרוסקים ומערבבים מעט, עד שהם מפוזרים בתערובת.
-
07.
מוזגים את התערובת עם מצקת לשקעים של התבנית או של המנז'טים (ממלאים כמעט עד הסוף).
-
08.
מערבבים יחדאת הסוכר והקינמון לקישוט. מפזרים בעזרת כפית מעל הבצק.
-
09.
מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים15-20 דק' עד להזהבה.
הכנת? כאן מדרגים