הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
מאפינס טעימים ומפנקים – בקלי קלות! בלי מיקסר.
חמאה מומסת בעדינות פירושו חמאה שחוממה במשך 30 שניות במיקרוגל. אם אין מיקרוגל אפשר להמס חמאה בסיר כפול על אש קטנה ביותר, תוך השגחה צמודה. בשני האופנים חשוב להשגיח שלא לשרוף את החמאה.
2. בקערה בינונית טורפים ביצים וסוכר עד לאיחוד והשגת מעט נפח.
3. מוסיפים מיץ קלמנטינות/תפוזים, יוגורט עזים וחמאה מומסת- וטורפים עד לאיחוד.
4. בקערה קטנה מערבבים קמח ואבקת אפייה. מוסיפים לקערה הגדולה וטורפים עד להיטמעות הקמח ולא מעבר לכך. הימנעו מערבוב יתר.
5. יוצקים לכל שקע בתבנית כף גדושה מאוד מהעיסה, מפזרים תותים, בוזקים פניני סוכר, אם יש. שמים את שתי התבניות זו לצד זו על רשת התנור, מכניסים למרכז התנור ואופים במשך 25-26 דקות (מיני מאפינס יצריכו אפייה קצרה יותר, כ-20 דקות) או עד שקיסםן הננעץ במאפינס יוצא נקי. הימנעו מאפיית יתר. מוציאים, מצננים כשעה ומגישים.לא מומלץ להקפיא.