• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • מתכונים ורעיונות לקינוחים
  • קינוחים אישיים
  • מאפינס תותים טריים ויוגורט עזים
ספריית-השף
  • מתכון לעוגת גבינה ולוטוס על מקל
  • מתכון לעוגת גבינה אישית עם ביסקווטים
  • תותים בקרם יוגורט ונענע
  • מלבי עם אגוזים מסוכרים

מאפינס תותים טריים ויוגורט עזים

מאפינס טעימים ומפנקים – בקלי קלות! בלי מיקסר.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : יעל גרטי
דרג:
מאפינס תותים טריים ויוגורט עזים
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 24
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 ביצי תנובה גדולות
  • 200 גרם (1 כוס) סוכר
  • 80 מ"ל (1/3 כוס) מיץ קלמנטינות או תפוזים (סחוט טרי)
  • 1 גביע (150 גרם) יוגורט עזים פיראוס
  • 80 גרם חמאה תנובה מומסת בעדינות
  • 280 גרם (2 כוסות) קמח לבן
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 200 גרם תות שדה "סנפרוסט", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
  • אפשרות לעיטור: 2 כפות פניני סוכר/גבישי סוכר (להשיג בחנויות שמתמחות בקונדיטוריה)
  • לשימון: מעט חמאה מומסת או שמן קנולה

איך מכינים:

חמאה מומסת בעדינות פירושו חמאה שחוממה במשך 30 שניות במיקרוגל. אם אין מיקרוגל אפשר להמס חמאה בסיר כפול על אש קטנה ביותר, תוך השגחה צמודה. בשני האופנים חשוב להשגיח שלא לשרוף את החמאה.

1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים 2 תבניות מאפינס מסיליקון, כל תבנית 6 שקעים גדולים (או כמה תבניות של מיני-מאפינס) במעט חמאה מומסת או שמן קנולה. מוציאים את רשת התנור ושמים על משטח עבודה.

2. בקערה בינונית טורפים ביצים וסוכר עד לאיחוד והשגת מעט נפח.

3. מוסיפים מיץ קלמנטינות/תפוזים, יוגורט עזים וחמאה מומסת- וטורפים עד לאיחוד.

4. בקערה קטנה מערבבים קמח ואבקת אפייה. מוסיפים לקערה הגדולה וטורפים עד להיטמעות הקמח ולא מעבר לכך. הימנעו מערבוב יתר.

5. יוצקים לכל שקע בתבנית כף גדושה מאוד מהעיסה, מפזרים תותים, בוזקים פניני סוכר, אם יש. שמים את שתי התבניות זו לצד זו על רשת התנור, מכניסים למרכז התנור ואופים במשך 25-26 דקות (מיני מאפינס יצריכו אפייה קצרה יותר, כ-20 דקות) או עד שקיסםן הננעץ במאפינס יוצא נקי. הימנעו מאפיית יתר. מוציאים, מצננים כשעה ומגישים.לא מומלץ להקפיא.



דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • מתכון לעוגת גבינה ולוטוס על מקל
  • מתכון לעוגת גבינה אישית עם ביסקווטים
  • תותים בקרם יוגורט ונענע
  • מלבי עם אגוזים מסוכרים
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו