מתכון מאפינס קוטג' ותירס | השף הלבן

מאפינס קוטג' ותירס

הילדים שלכם ישתגעו על המאפינס האלה וגם יוכלו להשתתף בהכנתם – כל מה שצריך לעשות הוא לערבב את כל החומרים בקערה גדולה, לחלק לתבנית מאפינס ולשלוח לתנור. קלי קלות.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מאפינס קוטג' ותירס
המרכיבים ל18 מנות:
  • 1 שקית גרעיני תירס מוקפאים 'סנפרוסט' (800 גרם)
  • 1 גביע קוטג' 5%
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 200 גרם גבינה צהובה, מגוררת גס
  • 4 ביצים, טרופות
  • 1/2 כוס קמח רגיל (70 גרם)
  • 1 כף שמן קנולה
  • מלח
לשימון התבנית:
  • ספריי שמן
הוראות הכנה:
  • 01.

    מניחים את התירס במסננת, שוטפים תחת מי ברז, מסננים ומעבירים לקערה גדולה.

  • 02.

    מוסיפים את שאר החומרים לקערה ומערבבים.

  • 03.

    יוצקים לתבנית שקעים משומנת ואופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה והתייצבות.

הידעת?

כשחושבים על מאפינס, ישר עולות לראש קונוטציות של קינוח, ממתק וסוכר. אולם, מאפינס יכול להיות הרבה יותר מזה. הם אפילו יכולים להיות בריאים. הם יכולים להיות ארוחת ביניים מהירה, מעולים לארוחת בוקר מזינה, ארוחת ערב קלילה, ואף יכולים לשמש כחטיף אנרגיה בריא לפני אימון. כולם בבית הולכים לאהוב אותם! אז קבלו מתכון קל, מהיר וכיפי של מאפינס שהילדים שלכם ישתגעו עליו וגם יוכלו להשתתף בהכנתם – כל מה שצריך לעשות הוא לערבב את כל החומרים בקערה גדולה, לחלק לתבנית מאפינס ולשלוח לתנור. קלי קלות.

הכנת? כאן מדרגים
(1147)