מתכון מאפינס פיצה | השף הלבן

מאפינס פיצה

טעימים חמים או בטמפ’ החדר ומתאימים גם לפיקניקים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מאפינס פיצה
המרכיבים ל24 מאפינס:
  • 350 גרם קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 2 כפיות עלי אורגנו טריים קצוצים דק
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 50 גרם חמאה “תנובה”, מומסת
  • 2 ביצים
  • 1/2 קופסה (125 גרם) פטה כבשים מסדרת "פיראוס", מפוררת
  • 1/2 שקית (100 גרם) פתיתי גבינת "עמק"
  • 2 שקיות (200 גרם) פתיתי פרמזן מסדרת קולקשן
  • 2 כוסות חלב "תנובה" (או רוויון)
  • 150 גרם עגבניות מיובשות קצוצות
  • 50 גרם זיתים ירוקים קצוצים
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.

  • 02.

    מערבבים בקערה את החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, אורגנו, סוכר ומלח.

  • 03.

    בקערה נפרדת מערבבים חמאה, ביצים, גבינות וחלב (או רוויון). מוסיפים תוך כדי ערבוב את תערובת החומרים היבשים, עגבניות מיובשות וזיתים ומערבבים.

  • 04.

    בעזרת כף ממלאים את השקעים עד כ-3/4 מגובהם.

  • 05.

    אופים כ-25 דקות עד שהמאפינס מוכנים וזהובים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(768)