מאפינס בננה ושיבולת שועל – טעימים ופשוטים להכנה | השף הלבן

מאפינס בננה ושיבולת שועל

מאפינס בקערה אחת, טעימים ופשוטים להכנה. טעימים במיוחד שיוצאים מהתנור, וגם נשמרים טוב בהקפאה.

מאת: דניאלה נויפלד
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מאפינס בננה ושיבולת שועל
צילום: דניאלה נויפלד עיצוב: דניאלה נויפלד
המרכיבים ל12 יחידות:
  • 4 בננות בשלות
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס שיבולת שועל
  • 1 גביע מעדן סויה BIO בטעם טבעי "תנובה"
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1/2 כוס משקה סויה "תנובה"
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1/4 כפית מלח
גודל תבנית: תבנית מאפינס
הוראות הכנה:
  • 01.

        מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים תבנית מאפינס עם מנג'טים מתאימים.

  • 02.

        בקערה גדולה שמים את כל המרכיבים היבשים- קמח, שיבולת שועל, סוכר חום, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח. מערבבים קלות.

  • 03.

        בקערה נפרדת שמים בננות בשלות ומועכים עם מזלג. מוסיפים מעדן סויה BIO בטעם טבעי, משקה סויה ושמן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 04.

        מוסיפים את תערובת המרכיבים הרטובים למרכיבים היבשים ומערבבים קלות עד שכל הקמח נטמע בתערובת. אפשר בשלב הזה, אם רוצים, להוסיף שבבי שוקולד צ'יפס או אוכמניות כתוספת (כוס אחת).

  • 05.

        ממלאים את המנג'טים בתערובת עד כ-3/4 מגובהם. אופים 20 דקות ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)