מתכון מאפה גבינות וחצילים | השף הלבן

מאפה גבינות וחצילים

דיאלוג בין חצילים וגבינות ליצירת מאפה מושלם למנה עיקרית בארוחה חלבית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מאפה גבינות וחצילים
המרכיבים ל12 מנות תבניות מלבניות/מרובעות 24X24ס"מ:
  • 500 גרם סלט חצילים על האש
  • 250 גרם גבינה בולגרית "פיראוס" 16% מפוררת
  • 1 גביע קוטג’ "תנובה" 5%
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
  • 3 ביצים טרופות
  • 4 כפות קמח
  • פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות

  • 02.

    מערבבים היטב את כל המרכיבים ומפלפלים

  • 03.

    יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת בשוליים

  • 04.

    אופים כ-50 דקות, עד שהמאפה זהוב ויציב.

    טיימר מופעל
    00:50:00
  • 05.

    מוציאים ומצננים כ-20 דקות לפני הפריסה

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(437)