הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
מאפה חם ומשביע שלצד סלט ירקות הוא ארוחה מלאה
1. מכינים את המילוי: מחממים בסיר רחב או מחבת עמוקה שמן ומטגנים את הבצל 2-3 דקות עד הזהבה. מוסיפים בשר ומטגנים תוך כדי פירור בכף עץ עד שרוב הבשר שינה צבעו. מוסיפים שום ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים אגוז מוסקט, פפריקה, כמון ומלח ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים רסק וקטשופ ומטגנים דקה נוספת. מסירים מהאש, מעבירים לקערה ומצננים.
2. מוסיפים לקערה תפוח אדמה, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים את הביצה, אפונה ותירס ומערבבים.
3. מחממים תנור ל 190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה.
4. פורסים עלה פילו ומברישים בשמן זית. מניחים מילוי בשר לאורך הצלע הקרובה, מקפלים 2 ס"מ מכל צד של הפילו, מימין ומשמאל על המילוי ומגלגלים מהצלע הקובה לרחוקה, לגליל. חוזרים על הפעולה עם יתר הפילו והמילוי.
5. מברישים את הגלילים בשמן בוזקים שומשום אם רוצים ואופים כ 30 דקות עד שהמאפים שחומים.