מאפה אישי תרד וגבינה | השף הלבן

מאפה אישי תרד וגבינה

שילוב קלאסי של מדליוני תרד עם גבינה היוצר מאפה בעל מרקם קליל ומענג. ניתן להכין מנה זו גם כפאי משפחתי ואז עורכים את הבצק בתבנית ויוצקים מעל את המלית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מאפה אישי תרד וגבינה
המרכיבים ל12:
  • 1/2 שקית (של 800 גרם) מדליוני תרד מוקפאים "סנפרוסט"
  • 1 חבילה (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן
  • 1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
  • 2 ביצים
  • 1 כף אבקת מרק בצל
  • 100 גרם גבינה צהובה מגוררת (כגון פתיתי גבינת עמק למאפים)
  • מלח, פלפל שחור טחון
  • 1 חבילה (600 גרם) בצק פילאס "מעדנות", מופשר על פי ההנחיות על האריזה
  • ביצה טרופה
  • תבנית מאפינס 12 שקעים משומנת
הוראות הכנה:
  • 01.

        מפשירים את התרד בסיר על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב, מסננים את המים העודפים ומצננים.

  • 02.

        מוסיפים לתרד את שאר חומרי המלית ומערבבים.

  • 03.

        חותכים את הבצק ל-12 ריבועים שווים, מניחים כל ריבוע בשקע התבנית ויוצקים לתוכו את מלית התרד. מורחים את קצוות הבצק בביצה טרופה.אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 צ.  כ-40-30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)