מה הפתרון? מחבת גריל!

לשמחתנו, היום ניתן גם להכין מנגל ביתי וליהנות ממאכלים איכותיים וטעימים לא פחות, באמצעות מחבת גריל באיכות גבוהה. היא עשויה בדרך כלל מיציקת ברזל או אלומיניום איכותית, וכוללת פסים מובלטים היוצרים את מראה הגריל המפורסם, בעוד מיצי הבשר נשארים במחבת ומעניקים טעם עשיר. באמצעות כך ניתן ליהנות מצלייה פשוטה, מהירה והרבה פחות מלוכלכת והבשר עדיין ייצא עסיסי.היא מתאימה לכל סוגי הבשר שתרצו להכין בין אם מדובר על קבבים, חזה עוף, סטייקים עסיסיים, קציצות בקר ואפילו דגים. 

רגע, מה עם הצמחונים?

לא רק הקרניבורים נהנים מעל האש ולשמחתם של הצמחונים והטבעונים נכנס בשנים האחרונות הטרנד של מנגל טבעוני. המנגל הטבעוני מגוון למדי והוא יכול להכיל שפע מאכלים נפלאים כמו ירקות  ותחליפי בשר. ירקות שטעמם משתבח במהלך הצלייה הם קישואים, חצילים, פטריות, תפוחי אדמה, פלפלים, עגבניות שרי, קלחים של תירס ובטטות. ניתן לחתוך את הירקות לפרוסות או קוביות ולהכין שיפודים בשלל צבעים. אם רוצים למנוע מהירקות להתפחם אפשר למרוח עליהם קצת שמן זית ולהוסיף תערובות לתיבול או רק עם מלח ופלפל.

מלבד הירקות אפשר להניח על המחבת גם המבורגרים, קבבים ונקניקיות טבעוניים, העשויים טופו או סייטן (חלבון חיטה מעובד עם מרקם הדומה לבשר). הטופו סופח טעמים בצורה נהדרת כך שכל מה שצריך לעשות זה לבחור בתיבול שאוהבים ולתבל את הטופו בהתאם להעדפות. את גם נתחי הסייטן בצורתם הגולמית או המתובלת ניתן להשיג היום במרבית הסופרמרקטים.

אנו מאחלים שיהיה על האש שמח לכולם!