מתכון לחמניות לפסח | השף הלבן

לחמניות לפסח

לחמניות נפלאות ופריכות לחג הפסח

מאת: ענת מנא
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
לחמניות לפסח
המרכיבים ל20 מנות:
  • 2 כוסות קמח מצה
  • 1 כפית מלח
  • 2 כף סוכר
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 4 ביצים
הוראות הכנה:
  • 01.

    לשים בקערה את הקמח, המלח, הסוכר ואבקת אפיה.

  • 02.

    מוסיפים כוס מים רותחים ואת השמן. מערבבים ומחכים שיתקרר.

  • 03.

    מוסיפים את הביצים, מערבבים ויוצרים לחמניות קטנות, אפשר לשים גם בתבניות מאפינס.

הכנת? כאן מדרגים
(105)