הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
לחמניות רכות ונהדרות. לבראנץ' מפנק או כתוספת כיפית לארוחת ערב. הכינו מספיק כך שתוכלו להקפיא
1. שמים את כל מרכיבי הבצק בקערת מערבל ומערבבים ידנית עם וו הלישה (כדי שהקמח לא יעוף כשמפעילים את המערבל). מרכיבים את הוו והקערה ומערבלים כ 6 דקות עד שמתקבל בצק חלק וגמיש. מכסים בנילון רופף ומתפיחים כשעה עד שהבצק צכפיל את נפחו.
2. מכינים את המילוי: מחממים שמן במחבת ומוסיפים בצל ירוק ומנגולד. מטגנים כ 5 דקות תוך ערבוב מידי פעם עד שנפח הירק קטן וגוון המנגולד ירוק כהה. מוסיפים שום מלח ופלפל ומטגנים דקה נוספת (עם הירק מתחיל להכרך מוסיפים 2-3 כפות מים). מצננים, מוסיפים צפתית ומערבבים.
3. מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומחלקים אותו לכדורים בגודל כדור פינג פונג. פותחים כל כדור ומשטחים, מניחים במרכזו כפית גדושה מילוי מנגולד וסוגרים את השוליים פנימה. מניחים כשהתפר למטה בתבנית משומנת. חוזרים על הפעולה עם כל הבצק והמילוי. מניחים את הכדורים בתבנית עם 2 ס"מ רווח בניהם (הוא יתמלא בהתפחה).
4. מכסים את תבנית הלחמניות בנילון רופף ומניחים לתפיחה כ 40 דקות ליד התנור המתחמם. מחממים תנור ל 180 מעלות.
5. מברישים בחלמון ואופים כ 25 דקות עד שהלחמניות שחומות. ממתינים כ 15-20 דקות לפני שמגישים.