הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
שומר וקייל? כן, כן, כן! שילוב נהדר של שני ירקות קצת פחות נפוצים באפייה אבל התוצאה הסופית לגמרי מוכיחה את עצמה וקוצרת מחמאות
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
2. מרפדים בבצק את תחתית התבנית ודופנותיה ומניחים במקרר.
3. חותכים את פקעות השומר לרוחבן לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ.
4. מחממים את החמאה במחבת גדולה וצורבים את פרוסות השומר 3-2 מכל צד, עד להזהבה. מוסיפים את החומץ והסוכר ומבשלים כדקה נוספת. מתבלים במלח ופלפל ומצננים.
5. הרכבת הטארט ואפייה: מערבבים היטב את כל מרכיבי הבלילה ויוצקים על הבצק שבתבנית.
6. מסדרים את השומרים בצורה מסודרת כך שיראו אותם לרוחב, מניחים את עלי הקייל הטריים בניהם כך שיציצו מהבלילה. לסיום, קורעים את גבינת העזים ביד לפיסות גסות ומפזרים על הטארט.
7. מכסים את הטארט בנייר אפייה ואופים 60-50 דקות, עד שהמלית מתייצבת במרכזה.