• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • לחמים לחמניות ומאפים
  • פשטידות וקיש
  • מתכון לטארט שומר וקייל
ספריית-השף
  • טארט כרישה
  • פשטידת תפוחי אדמה בשמנת גבינות וצנוברים
  • פשטידת פסטה וירקות
  • פשטידת פטריות

מתכון לטארט שומר וקייל

שומר וקייל? כן, כן, כן! שילוב נהדר של שני ירקות קצת פחות נפוצים באפייה אבל התוצאה הסופית לגמרי מוכיחה את עצמה וקוצרת מחמאות

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : רותם ליברזון \ צילום : דן פרץ \ עיצוב : נורית קריב
דרג:
טארט שומר וקייל
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 6-8 סוג תבנית / כלי: תבנית טארט בקוטר 26 ס"מ
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 חבילת (600 גרם) בצק פילו תורכי מעדנות, מופשר בהתאם להוראות שעל האריזה
  • 500 גרם שומר
  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • 1 כפית סוכר חום בהיר
  • 8-7 עלי קייל
  • 3/4 גליל (150 גרם) גבינת עזים פרומעז תנובה
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • לבלילה:
  • 1 מיכל (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38% השף הלבן
  • 4 ביצים
  • 1 כפית חרדל
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס

איך מכינים:

1.    מחממים את התנור ל-180 מעלות.
2.    מרפדים בבצק את תחתית התבנית ודופנותיה ומניחים במקרר.
3.    חותכים את פקעות השומר לרוחבן לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ.
4.    מחממים את החמאה במחבת גדולה וצורבים את פרוסות השומר 3-2 מכל צד, עד להזהבה. מוסיפים את החומץ והסוכר ומבשלים כדקה נוספת. מתבלים במלח ופלפל ומצננים. 
5.    הרכבת הטארט ואפייה: מערבבים היטב את כל מרכיבי הבלילה ויוצקים על הבצק שבתבנית.
6.    מסדרים את השומרים בצורה מסודרת כך שיראו אותם לרוחב, מניחים את עלי הקייל הטריים בניהם כך שיציצו מהבלילה. לסיום, קורעים את גבינת העזים ביד לפיסות גסות ומפזרים על הטארט.
7.    מכסים את הטארט בנייר אפייה ואופים 60-50 דקות, עד שהמלית מתייצבת במרכזה.





אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד פשטידות וקיש מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של פשטידות וקיש.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • טארט כרישה
  • פשטידת תפוחי אדמה בשמנת גבינות וצנוברים
  • פשטידת פסטה וירקות
  • פשטידת פטריות
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו