הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
מתכון פשוט להכנה למקלות פריכים מבצק עלים. רעיון מושלם למסיבת קוקטייל או קבלת פנים, או כשרוצים להרשים במיוחד. את המקלות מגישים בליווי מטבל גבינת שמנת
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומכינים תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
2. פורסים את הבצק על קרש חיתוך גדול, עדיין עם הניילון.
3. מורחים על חציו פסטו על הבצק בשכבה דקה ומפזרים פרמזן.
על החצי השני של הבצק:
4. מפזרים פפריקה ושום על הבצק ועליהם מפזרים פרמזן.
5. מקררים את הבצק עם התוספות במקפיא כ-10 דקות כדי שיהיה קר מאד.
6. מוציאים מהמקפיא בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה חותכים לרצועות ברוחב 1.5 ס"מ.
7. מרימים כל רצועה, מסובבים אותה בצורת בורג ומניחים על התבנית (לא נורא אם קצת נופל לצדדים), אין צורך לשמור על רווחים גדולים.
8. בעזרת מברשת מורחים בעדינות ביצה על כל מקל ומפזרים שומשום אם רוצים.
9. אופים כ15-20 דקות עד שהמקלות מזהיבים ומשחימים בקצוות.
10. מגישים לצד גבינת שמנת על בסיס יוגורט יווני.
נשמר בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר כיומיים.