• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • לחמים לחמניות ומאפים
  • לחמניות יוגורט במילוי מנגולד וצפתית
ספריית-השף
  • חטיף מלוח בסגנון יווני: עוגיות מלוחות עם שום ואורגנו
  • רוואני - עוגת קוקוס -סולת- פרג
  • סלט אטריות אורז, כרוב סגול וברוקולי עם צפתית ושקדים – בטעמים אסייתים לחג
  • סמבוסק גבינה

לחמניות יוגורט במילוי מנגולד וצפתית

לחמניות רכות ונהדרות. לבראנץ' מפנק או כתוספת כיפית לארוחת ערב. הכינו מספיק כך שתוכלו להקפיא

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמה רן \ צילום : נעמה רן
דרג:
לחמניות יוגורט במילוי מנגולד וצפתית
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 35 לחמניות סוג תבנית / כלי: 2 תבניות עגולות בקוטר 28-30 ס"מ
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבצק:
  • 1/2 ק"ג קמח
  • 1 כפית גדושה שמרים יבשים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות סוכר
  • 1 ביצה
  • 3/4 כוס מים
  • 1/2 כוס יוגורט עיזים "פיראוס"
  • 1.5 כפיות מלח
  • למילוי:
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 פקעות עם גבעולים של בצל ירוק קצוץ
  • 1 חבילת מנגולד קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • מלח, פלפל
  • 1 חבילת גבינת צפתית "פיראוס", מגוררת גס
  • להברשה: חלמון טרוף עם 2 כפות מים

איך מכינים:

1. שמים את כל מרכיבי הבצק בקערת מערבל ומערבבים ידנית עם וו הלישה (כדי שהקמח לא יעוף כשמפעילים את המערבל). מרכיבים את הוו והקערה ומערבלים כ 6 דקות עד שמתקבל בצק חלק וגמיש. מכסים בנילון רופף ומתפיחים כשעה עד שהבצק צכפיל את נפחו.
2. מכינים את המילוי: מחממים שמן במחבת ומוסיפים בצל ירוק ומנגולד. מטגנים כ 5 דקות תוך ערבוב מידי פעם עד שנפח הירק קטן וגוון המנגולד ירוק כהה. מוסיפים שום מלח ופלפל ומטגנים דקה נוספת (עם הירק מתחיל להכרך מוסיפים 2-3 כפות מים). מצננים, מוסיפים צפתית ומערבבים.
3. מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומחלקים אותו לכדורים בגודל כדור פינג פונג. פותחים כל כדור ומשטחים, מניחים במרכזו כפית גדושה מילוי מנגולד וסוגרים את השוליים פנימה. מניחים כשהתפר למטה בתבנית משומנת. חוזרים על הפעולה עם כל הבצק והמילוי. מניחים את הכדורים בתבנית עם 2 ס"מ רווח בניהם (הוא יתמלא בהתפחה).
4. מכסים את תבנית הלחמניות בנילון רופף ומניחים לתפיחה כ 40 דקות ליד התנור המתחמם. מחממים תנור ל 180 מעלות.
5. מברישים בחלמון ואופים כ 25 דקות עד שהלחמניות שחומות. ממתינים כ 15-20 דקות לפני שמגישים.






אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד לחמים לחמניות ומאפים מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של לחמים לחמניות ומאפים.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • חטיף מלוח בסגנון יווני: עוגיות מלוחות עם שום ואורגנו
  • רוואני - עוגת קוקוס -סולת- פרג
  • סלט אטריות אורז, כרוב סגול וברוקולי עם צפתית ושקדים – בטעמים אסייתים לחג
  • סמבוסק גבינה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו