הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
פשוט נהדר שמכיל בתוכו גבינת קוטג'. פורסים, מורחים בחמאה (אפשר להשביח בריבה או בגבינת רוקפור) ונהנים מכל ביס.
1. מנפים את הקמחים לקערת המיקסר. מוסיפים מלח, שמרים, חמאה חתוכה לקוביות, סילאן, ביצה וגבינת קוטג' ולשים במשך 10 דקות לבצק רך וחלק מאוד. משמנים קערה במעט חמאה, הופכים לתוכה את הבצק, מכסים ביריעת ניילון ומשהים להתפחה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
2. בינתיים מגלענים את התמרים, חוצים אותם לאורכם ופורסים כל חצי לרצועות של 5-4 מ"מ. מקפיצים את חתיכות התמרים בקורנפלור או בקמח.
3. משמנים תבנית מוארכת עמוקה 7x10x30 ס"מ במעט חמאה ומרפדים את תחתיתה ואת דופנותיה בנייר אפייה.
4. הופכים את הבצק התפוח על לוח חיתוך גדול משומן במעט חמאה וטופחים עליו כדי להוציא מתוכו את האוויר. משטחים את הבצק למלבן שמידותיו 20x25 ס"מ. מפזרים את התמרים הקצוצים ואת האגוזים הקצוצים על מלבן הבצק ומגלגלים לגלילה הדוקה מכיוון הצלע הקצרה. מניחים את גלילת הבצק בתבנית ומשטחים אותה בתוכה. זורים כף אגוזי מלך על הבצק ומהדקים אותם לתוכו. מכסים בניילון ומשהים כשעה עד שהבצק תופח ומכפיל את נפחו.
5. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). מברישים את פני הלחם הזרויים באגוזים בתערובת של חלב וסילאן. חורצים חתכים אלכסוניים רדודים בבצק התפוח (נזהרים לא להפיל את הבצק). אופים במרכז התנור במשך 35-30 דקות עד שהכיכר תפוחה ושחומה. מצננים 15 דקות בתבנית ומעבירים לרשת להשלמת הצינון.