הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
עוגת בקלאווה מלוחה במילוי גבינות וירקות, מרשימה מאד למראה וטעימה לא פחות
1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה. מוסיפים את שני סוגי הבצל ומטגנים כ-15 דקות, עד הזהבה. מוסיפים את המלח, הפלפל והסוכר ומטגנים כדקה. מוסיפים את הפלפל האדום ומטגנים כ-5 דקות, עד שהוא מתרכך. מוסיפים את הקינמון, השום והציפורן ומטגנים כדקה נוספת. מסירים מהכיריים, מוסיפים את עשבי התיבול וקליפת הלימון ומערבבים היטב.
2. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים היטב את התבנית.
3. שמים את הגבינות בקערה בינונית ומערבבים היטב. מערבבים את הפיסטוקים והאגוזים בקערה נפרדת.
4. חותכים את עלי הפילו כך שיתאימו בדיוק לגודל התבנית. מניחים 5-4 עלים אחד על השני ובעזרת מברשת מברישים היטב עם חמאה בין עלה לעלה. מפזרים מעל, לפי הסדר, מחצית מתערובת הבצל והעלים, מחצית מתערובת הגבינות ומחצית מהאגוזים. מכסים בעלה פילו ולוחצים עליו מעט, כדי ליצור שכבה אחידה. מברישים בחמאה ומניחים מעל עוד 5-4 עלי פילו נוספים, מוברשים בחמאה גם הם. מפזרים מעל את יתרת תערובת הבצל והעלים, הגבינות והאגוזים ומכסים ב-5-4 עלי פילו מוברשים בחמאה. לוחצים מעט על העלים, להידוק המילוי וחותכים את המאפה למעוינים.
5. אופים 45-35 דקות, עד שעלי הפילו משחימים מעט.