הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
הכירו את הקרסה - לחם מרוקאי מסורתי ממולא וקוצר מחמאות
הכנת הבצק:
1. בקערת המיקסר שמים את כל חומרי הבצק למעט מלח. מערבלים עד שנוצר גוש בצק.
מוסיפים את המלח וממשיכים לערבל עוד 7 דקות. חשוב מאד להקפיד על הזמנים מאחר וזה גורם לבצק שעשיר במים להתייצב ולרשת הגלוטן להיפתח.
2. אחרי 7 דקות לישה מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים שעה ורבע.
הכנת המילוי:
3. פורסים את הבצלים לרצועות ומטגנים עם כמה כפות שמן 2-3 עד להזהבה.
מוסיפים את רצועות השווארמה ומתבלים: כף תבלין שאוורמה איכותי, חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור גרוס וחצי כפית אגוז מוסקט. מערבבים את הבשר עם התבלינים היטב.
4. ממשיכים לטגן עד שהשאוורמה משנה צבע ומוכנה לאכילה.
5. מכבים את האש ומכסים את המחבת עד שהבצק מסיים את ההתפחה.
6. אחרי התפחה משמנים את השיש ומחלקים את הבצק ל-16 כדורים.
7. משטחים כל כדור לצורת פית ומניחים במרכז מלית. סוגרים כמו שסוגרים שק.
אפיה בתנור (יש לחמם תנור ל-180 מעלות):
9. מניחים בתבנית משומנת את המאפים כאשר צד הסגירה פונה כלפי מטה. אופים כ-40 דקות עד שהמאפים משחימים.